Ағзаға арналған дәрумен қоспалары

35 қаралу саны

Ағзаға арналған дәрумен қоспалары:

Грек жаңғағы — 100 г

Қара жүзім — 100 г

Қара өрік — 100 г

Кептірілген өрік — 100 г

Бал — 3-4 ас қасық

Лимон (орташа) — 1 шт

Құрғақ жемістерді жуыңыз, майлық қағазбен жақсылап кептіріңіз. Лимонды бөлшектеп тураңыз, дəнектерін алып тастаңыз, қабығын қалдырыңыз. Бəрін еттартқыштан өткізіңіз. Жаңғақты ұмытпаңыз.

Дайын құрғақ жемістерді жəне лимонды балмен араластырамыз, пайда болған нəрсені шыны ыдысқа құйыңыз. Оны салқын жерде ұстаңыз.

Дайын болған дәрумендерді тамақтың арасында күніне 2-3 реттен 1 қасық пайдаланыңыз. Дұрыс пайдалансаңыз иммунитетіңізді жақсартасыз, суық тиюді ұмытсаңыз болады. Сау болыңыз!

Дереккөз: «Пайдалы кеңес».

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған